Middag med bus!

I onsdags hade vi middagsgäster här, nämligen våra kära grannar. De har en son som heter Devin och är jämnårig med Julia och en lite flicka snart 2 månader som heter Isabel. Bella sov mest hela tiden och Julia och Devin satt en väldigt kort stund vid bordet, slängde i sig maten och sen iväg för att leka och busa. Nåja, Julia slänger sig aldrig i maten men hon åt inte riktigt lika lugnt som hon brukar. Vi vuxna fick faktiskt äta i lugn och ro samt njuta av ett glas rött, vilket var väldigt länge sen! Det var så gott att jag fortfarande njuter av det så här långt efter. Men för mig räcker det gott och väl med 1 glas.
Under tiden vi åt, snackade och hade trevligt hade barnen stängt in sig i badrummet. Julia älskar att stänga dörren efter sig numera och vill INTE att mamma ska se!
Titt som tätt tittade vi in på vad de gjorde och de var inte torra någonstans. När de väl hade tröttnat så var hela badrummet nytvättat och likaså barnen. Tandborstarna åkte i soppåsen för de visste vi inte var de använts och nagelborsten lika så. Sen var det bara att torka golv och ungar och klä de varmt.
Devin fick låna kläder av Julia och gissa om Julia blev förvånad när han hade HENNES kläder. Nej protesterade hon tills vi sa att han bara ska låna dem. Ha ha ha!
Nåja de hade kul, vi hade kul och fick sitta och njuta ett tag.

Fortfarande finns en del renovering kvar i köket med lister och socklar mm. Sånt skulle vi göra idag men det sket sig.
Imorgon hämta Julia hos mamma och jag längtar ihjäl mig efter henne!

20130120-235218.jpg

20130120-235237.jpg

20130120-235302.jpg

20130120-235841.jpg

Detta inlägg publicerades i julia min älskling. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar